Magazine

Clique Magazines

Onze magazines Clique Zorg en Clique Duurzaam worden maandelijks verspreid bij Elsevier Weekblad. In onze magazines spelen we in op actualiteiten en vertellen we de verhalen van onze klanten. Altijd met het oog op de toekomst, een goede dosis humor, maar zeker ook een kritische blik. Wie ga jij inspireren?

Special #1 – december 2019

Special #2 – februari 2020


Clique magazine – november 2020

 


Clique magazine – september 2020

 


Clique magazine – juli 2020

 

Samenwerkingspartner:

Het laatste nieuws

OVER DUURZAAMHEID, ZORG, IT EN LEIDERSCHAP

Een betrouwbaar fabrieksmodel voor digitale oplossingen

november 4th, 2020|0 Comments

Hoe kun je, als je een digitale oplossing ontwerpt, zorgen dat al het nodige aanwezig is om continu productie te kunnen draaien, als een fabriek? Want een digitale oplossing moet veilig zijn, het moet dag en nacht kunnen doorgaan, de datakwaliteit moet op orde zijn en de resultaten uit artificial intelligence of machine learning moeten altijd correct zijn. “Je moet zo klein mogelijk beginnen, en het pas uitbouwen als alles goed loopt”, zegt Marianne Faro, managing director bij Itility.

Een warm huis en schoon geweten dankzij tijdelijke isolatiesubsidies

november 4th, 2020|0 Comments

Door hoeveelheid nieuws en de impact die de coronacrisis heeft veroorzaakt is de berichtgeving rondom Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) ondergesneeuwd. Mede daardoor is van de beschikbaar gestelde €84 miljoen euro op 1 oktober slechts €30 miljoen verstrekt. De subsidiebedragen voor woningisolatie zijn daarom nog tot eind dit jaar tijdelijk verhoogd met 50%.